Szűrés
Rendelhető
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Ovikezdési tanácsok
2017.08.29 22:44

Fogkefe csere az óvodában

Kedves óvónénik és dajkanénik!

Könnyen elcserélhetik a gyerekek a fogkefét az oviban?

Most nem figyel senki, tegyék hát kezüket a szívükre és valljanak színt. Ugye az Önök csoportjában is előfordult már az, hogy a nagy gyereklétszám miatt nem tudtak rendesen a gyerekekre figyelni és véletlenül vagy direkt (hisz van ilyen) a gyerekek elcserélték a fogkeféjüket ebéd utáni fogmosás közben.

Velem is előfordult, mikor észrevettem és rákérdeztem, hogy miért cserélgetik a fogkefét? Egyszerű volt a válasz: „A Borié szebb és ma kölcsönadta!”. Hirtelen nem tudtam mit tenni, hisz a visszacserélés után csak a beszélgetés segíthet, melyben elmondjuk miért nem szabad. Most ez a helyzet azonban megváltozik.

Önök is meg tudják rendelni a fogkefe webáruházból az ovis fogkefét a csoportjukba járó gyerekek számára. Ha mindenkinek azonos színű (rózsaszín és kék) fogkeféje van, nem lesz cserélgetés. A megrendeléssel a jelek állandó rajzolását is elfeledheti, hiszen fogkeféinken szerepelnek az ovis jelek is, melyek segitenek a megrendelés folyamán. Legyen első óvodájában, legyen Önöknek először saját jellel ellátott fogkeféje.

Tekintse meg az ovis fogkefe választékot: ide kattintva ovis fogkefe

Webáruház készítés