Szűrés
Rendelhető
TOP termékek
Termékajánló
Hírlevél
Ovikezdési tanácsok
2017.08.29 22:22

Fogmosás az oviban

Fogmosás az óvodában.

Ovis fogkefével nagyobb kedvvel mosnak fogat a gyerekek.

 

Egyre többször hallunk a híradásokban arról, hogy nem lehet elég korán kezdeni az egészséges életmódra nevelést és a téma iránti érdeklődésünknek életünk végéig meg is kell maradnia.

Ennek ajegyében már az óvodás korosztálynál bevezetésre került az óvodákban az otthoni fogmosás mellett a napközbeni, ebéd utáni fogmosás is.

A gyerekeket ekkor kell rendszeres szájápolásra szoktatnunk, rajtuk keresztül akár egész családok szokásait is megváltoztathatjuk, átalakíthatjuk. A közösség formáló ereje itt is erősen érvényesülhet, hiszen egymást támogatva, figyelve a gyerekek is szívesebben és alaposabban megtisztítják fogukat. Az összetartozást erősíthetjük a csoport tagjai között azzal is, ha a tisztálkodáskor mindenkinek azonos eszközei vannak. Az azonos törölköző és ovis fogkefe, melyeken megjelenik ugyan mindenkinek az óvodai jele közelebb hozza egymáshoz a gyerekeket, miközben a családok közötti különbségeket eltünteti. Az ovis jellel ellátott fogkefe alkalmazása természetesen nemcsak az óvodás korosztálynál alkalmazható, bölcsödében, sőt az első osztályban is nagy hasznát vehetjük.

Megnézheted a különleges gyermek fogkefe választékot, kattints ide: ovis fogkefe választék

Webáruház készítés