Új jelszó kérése
Szűrés
Rendelhető
TOP termékek
Hírlevél
Termékajánló

Vásárlási feltételek

1. Bevezetés

Kérjük figyelmesen olvassa el vásárlás előtt!

Tájékoztatjuk, hogy a www.fogkefe-bolt.unas.hu webáruházban történő megrendelés esetén a jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) automatikusan az Ön és az Eladó Optoimal Solution 4 You Kft (a továbbiakban: Eladó) között kötött szerződés részévé válnak. A szerződést nem iktatjuk.

Kérjük, hogy csak akkor vásároljon webáruházunkban, ha jelen ÁSZF feltételeit megismerte, és azt maradéktalanul elfogadja.
A webáruházban történő vásárlás esetén a jelen ÁSZF valamennyi rendelkezése elfogadottnak tekintendő.

Tájékoztatjuk, hogy az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Ekertv.) rendelkezései szerint az Ön és az Eladó között létrejött szerződés írásban megkötött szerződésnek minősül. A jelen szerződéses feltételek ide kattintva tölthetőek le és tárolhatók el:  Általános Szerződési Feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a Optimal Solution 4 You Kft. által üzemeltetett www.fogkefe-bolt.unas.hu webcímen található elektronikus webáruházon keresztül történik.

2. Szerződő felek

Szolgáltatásunkat minden jogképes természetes és jogi személy, illetve jogi személyiséggel nem rendelkező gazdálkodó szervezet jogosult igénybe venni, amennyiben a sikeres regisztrációt követően elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el a jelen általános szerződési feltételeket, illetve a jelen weboldalon közzétett tudnivalókat, vásárlási feltételeket.

A www.fogkefe-bolt.unas.hu webáruházat üzemeltető Optimal Solution 4 You Kft (mint eladó) adatai:

Székhely: 1173 Budapest Hóbagoly u 5

Tel.: +3620/463-3852

E-mail:   info@fogkefe-bolt.hu

Cgj.szám: Cg.01-09-978223

Adószám: 23794995-1-42

 

 

 

 

 

4. Megrendelés, vásárlás

A vásárló a megrendelni (megvásárolni) kívánt termékeket a kosárban gyűjti össze, majd a kosár tartalmának ellenőrzése után a tovább gomb megnyomásával választhat a vásárló szállítási opciók közül.

Ezt követően kerül sor a regisztrációra, a vásárló adatainak rögzítésére.

Regisztráció

A webáruházban való böngészéshez, a szöveges tartalmak, vagy a termékek megtekintéséhez nem szükséges a regisztráció.

Bármilyen áru megrendelése előtt - a rendelés teljesítéséhez szükséges - adatokat kérjük megadni (regisztrálnia kell magát a rendszerben).  A regisztráció során meg kell adnia a nevét, a kívánt szállítási címet, e-mail címet és telefonszámot. Ezen adatok megadása a rendelés teljesítéséhez szükségesek.

Az adatok helyességét bármikor ellenőrizheti és módosíthatja, törölheti jóváhagyás előtt. Az adott megrendelés elküldött adatai az elküldést követően már nem módosíthatók. Minden új megrendelés előtt adatait természetesen módosíthatja.

Személyes adatai megadása után a rendszer egy e-mailt fog küldeni Önnek a megadott e-mail címre, amiben megküldjük (megerősítjük) a személyes azonosítóját és jelszavát. Az 'Felhasználó' kezdetben az e-mail címed, míg a jelszó egy betûkből és számokból álló kombináció. Ezt a jelszót később módosíthatja a baloldalon megjelenő 'Adatok módosítása' menüpont alatt.

Az Optimal Solution 4 You Kft az Ön által megadott információkat a vonatkozó adatvédelmi törvény betartásával, kizárólag írásbeli információ küldéséhez, a rendelési folyamat megkönnyítéséhez, valamint probléma esetén, az Önnel való kapcsolatfelvételhez használja.

A vásárló a fizetési mód kiválasztása után a megrendelés jóváhagyásával elismeri, hogy jelen szerződési feltételeket megismerte és azokat magára nézve kötelezőnek ismeri el.

A megrendelés megérkezéséről az eladó e-mailben, a rendszer által automatikusan generált visszaigazolást küld. A visszaigazolás tartalmazza a megrendelés azonosító számát. Utóbb ezen azonosító számra hivatkozva fordulhat a vásárló az eladóhoz. Ez a visszaigazolás azonban még csak a vásárló megrendelésének megérkezését igazolja, és nem jelenti azt, hogy a termék raktáron található.

A megrendelés feldolgozása során eladó levélben vagy telefonon keresheti meg a vásárlót a teljesítés feltételeinek egyeztetése érdekében. Abban az esetben, ha az eladó a vásárló megrendelését a vásárló megrendelésében foglalt feltételek szerint (pl. megrendelésben szereplő áron, szállítási határidőn belül, stb.) teljesíti, akkor az eladó a megrendelés feldolgozásáról nem köteles e-mailt küldeni a vásárlónak, hanem elegendő a szállítás időpontját és az esetleges egyéb adatokat telefonon egyeztetni a vásárlóval.  

 

IV. Fizetési módok, feltételek

 

IV./1. Fizetés banki előreutalással,

A rendelés összegének kiszállítás előtt meg kell érkeznie bankszámlánkra. Amint mutatkozik a számlán, a megrendelt termékekről kiállítjuk a számlát a megrendelő nevére, és azt a számára a termékkel együtt kiszállítjuk.

A számla tartalmazza a postai költséget is amennyiben az ingyenes kiszállítás összegét nem éri el a megrendelés.

 

IV./2. Utánvéttel történő fizetés, a termék megérkezésekor:

Fizetés a megrendelt termék átvételekor készpénzben (az Ön által megrendelt termék(ek) előzetesen visszaigazolt összegét) történik a futár részére. A szállító cég az átadott pénzt eljuttatja részünkre. Átvételkor minden esetben győződjön meg róla, hogy az árú csomagolása sértetlen! Amennyiben nem ezt tapasztalja, jelezze a futárszolgálat alkalmazottjának, írja fel megjegyzéseit a szállítólevélre, és értesítsen bennünket

 

IV./3. Rózsaszín postai csekkel történő befizetés:

Bármely postán beszerezhető rózsaszín csekkel feladhatja a termék (postaköltséggel növelt árát) címünkre:

Optimal Solution 4 You Kft

1173 Budapest Hóbagoly u 5

 

Bankszámla szám:

Banki utalás esetén a következő bankszámlaszámra kérjük az utalás teljesítését:

Budapest Bank: 10101016-12387600-01003001

 

Megjegyzés rovatba mindenesetben kérjük feltüntetni a megrendelés számát, valamint a megrendelő nevét.

Az eladó az áru tulajdonjogát a teljes vételár megfizetéséig fenntartja. Az áru tulajdonjoga a teljes vételár megfizetésével száll át a vásárlóra.

 

Számlázás:

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a megrendelés során (regisztráció) megadott számlázási, szállítási adatokat minden esetben ellenőrizzék rendelésük leadásakor, mert utólag a számlázási adatokban- számítógépes rendszerünk miatt- nem áll módunkban változtatásokat eszközölni.

5. Felelősség

www.fogkefe-bolt.unas.hu webáruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását.

Az üzemeltető nem vonható felelősségre vis maior esetén. Vis maiornak kell tekinteni különösen az internetes hálózatban bekövetkezett olyan hibákat, amelyek megakadályozzák a www.fogkefe-bolt.unas.hu webáruház akadálytalan működését, továbbá, ha a működési hibával összefüggésben az Interneten küldött és fogadott adat elveszik.

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy a Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során felmerülő vagyoni és nem vagyoni károkért a szándékosan, súlyos gondatlansággal, vagy bűncselekménnyel okozott, továbbá az életet, testi épséget, egészséget megkárosító szerződésszegésért való felelősségen túlmenően.

A Szolgáltató kizár minden felelősséget a honlap használói által tanúsított magatartásért és hogy a Felhasználó teljes mértékben és kizárólagosan felelős saját magatartásáért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

A Felhasználók által a honlap használata során esetlegesen elérhetővé tett tartalmat (például hozzászólás) a Szolgáltató jogosult, de nem köteles ellenőrizni, és a közzétett tartalmak tekintetében a Szolgáltató jogosult, de nem köteles jogellenes tevékenység folytatására utaló jeleket keresni és ezekért felelősséget nem vállal.

 

4.2. Szerzői jogok

A honlap teljes egésze (szövegek, képek, grafikai elemek, stb...) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

 

6. Szállítási feltételek, megrendelt árú kiszállítása

Webáruházunkban vásárolt termékekre az egész országban kiszállítást tudunk biztosítani.


A kiszállítás a termék megrendelésétől legalább 2-3 napon belül, de maximum 1 héten belül kerül kiszállításra (kivétel a hiánycikkek, amelyek nem rendelhetők)

Abban az esetben, ha a készülék rövid időn belül nem szerezhető be (egy hét), akkor előjegyzésbe vesszük a megrendelést, és természetesen a megrendelés időpontjának árán biztosítjuk a megrendelt terméket, vagy tájékoztatjuk a megrendelőt a lehetőségekről, más hasonló minőségű, árkategóriájú termék beszerezhetőségéről.

Az esetek többségében javasoljuk az azonos kategóriájú termékek közül történő megrendelést, vásárlást.

Termékeinket az MPL futárszolgálat szállítja ki az Önök számára.


Az árú átvételének szabályai:

A vásárló köteles a küldeményt a kézbesítéskor, kiszállításkor a futár jelenlétében tételesen ellenőrizni és a hiánytalan teljesítést az átvételi elismervény aláírásával nyugtázni. Ezt követően az eladónak nem áll módjában a vásárló hiányosságra vonatkozó reklamációját elfogadni. Ha a csomag a kézbesítéskor sérült, akkor a vásárló köteles jegyzőkönyvet felvetetni a futárral és a küldeményt visszaküldeni. Ennek elmulasztása esetén a vásárló nem élhet hiányosságra való hivatkozással.

Vásárló kötelezettséget vállal arra, hogy gondoskodik az áru átvételéről. Amennyiben az áru kézbesítése a vásárló hibájából hiúsul meg (nem gondoskodik az árunak a megjelölt időben történő átvételéről), akkor köteles az eladó ezzel összefüggő többletköltségét (pl. áru visszaszállítása, újbóli kiszállítása, stb.) megtéríteni.

 

Szállítási díjak:

A szállítás költsége az ország egész területén egységes, magába foglalja a csomagolás költségét is.

A szállítási díj 30000 Ft megrendelés felett ingyenes.

30000 Ft alatti megrendelés esetén kiszállítási díj: banki utalással : 950 Ft     (utánvéttel) 1400 Ft.

A fent szereplő szállítási díjak bruttó árak, melyek tartalmazzák az Általános Forgalmi Adót.
Az itt szereplő szállítási feltételek csak internetes megrendelés esetén érvényesek.

A szállítás pontosabb időpontjáról, az adott szállítási napon tudunk közelebbi felvilágosítást adni, mivel a szállítások minden esetben futárszolgálattal történnek (8-17 óra között) , akik terítő fuvarokkal dolgoznak.

Kérjük olyan szállítási címet válasszon, ahol 8 és 17 óra között elérhetjük. (Javasoljuk, lehetőség szerint szállíttasson a munkahelyi címére, ha napja nagy részét ott tölti, vagy a csomagot más is át tudja venni Ön helyett.)

A szállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán.

A vevői igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor történik.
Módosításra legkésőbb a szállítást megelőzően 24 órával van lehetőség.
A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét az előzetesen egyeztetett időpontban, és a kiszállított termék átvételét a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását, a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál és a vevőszolgálat felé.

Telefon: 0620/463-3852

E-mail:  info@fogkefe-bolt.hu

 

Át nem vett csomagok:

Amennyiben a vevő utánvétellel kéri a csomag kiszállítását és az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli, az utánvétes kiszállítás díját utólag számlával postázzuk, melynek fizetési határideje a számla kézhezvételétől számított 8 nap.

7. Adatvédelem

Az Adatvédelmi Törvény előírásainak megfelelően a rendelés során megadott adatait bizalmasan kezeljük és csak a szállításhoz és számlázáshoz nélkülözhetetlen adatokat kérjük regisztráláskor.

Az eladó a hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli és tárolja a vásárlók személyes adatait. Az eladó kizárólag a szerződés teljesítése (visszaigazolás, szállítás, számlázás) érdekében szükséges adatokat kér a vásárlóktól. Az eladó tájékoztatja vásárlókat, hogy a vásárlók személyi adatait adatbázisában elkülönítve tárolja, az üzemeltetéshez, adatkezeléshez külső személyt (pl.: adatfeldolgozó) nem vesz igénybe.

Az eladó kötelezettséget vállal arra, hogy a vásárlók adatait csak a megrendelés teljesítése és a számla kiállítása érdekében használja fel. Regisztrált ügyfeleink automatikusan feliratkoznak hírlevelünkre, amelyről bármikor le is iratkozhatnak.

Az eladó kijelenti, hogy a vásárló adatait kizárólag a szerződés teljesítése érdekében igénybe vett alvállalkozónak adja ki (pl. futárszolgálat) az alvállalkozó feladatának teljesítéséhez szükséges terjedelemben. A vásárlónak joga van ahhoz, hogy a tárolt adataihoz hozzáférjen. A vásárló jogosult e-mailben vagy telefonon tájékoztatást kérni a tárolt adatairól.

 

Adatkezelés nyilvántartási száma   NAIH-54480/2012

8. Jótállás, szavatosság

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári Törvénykönyvben és a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendeletben foglaltak az irányadóak.

Termékeinket hivatalos gyártói garanciát nyújtva értékesítjük.

Minőségi reklamációval kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz elérhetőségeink bármelyikén.

Fontos, hogy a megrendelt termék átvételekor kapott garancialevelet és a vásárlásról kiállított számlát őrizze meg a jótállási, szavatossági jogok érvényesítéséhez.

A 72 órás cseregaranciával élhet a vásárló, ha a rendeltetésszerű használatot a meghibásodás akadályozza. A kereskedőnek jogában áll a vásárolt termékkel kapcsolatos jelzett hibát felülvizsgáltatni a szakszervizzel, és abban az esetben, ha a hiba a nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza, a javítási költség a vevőt terheli.
A fogkefe-bolt.unas.hu által kibocsátott garanciával ellátott készülékek meghibásodása esetén a garanciát a termék csomagolásában megtalálható szerviz listában feltüntetett szervizekben lehet érvényesítetni.

A fogyasztói szerződés keretében érvényesített szavatossági és jótállási igényekre a 49/2003. (VII.30) GKM jogszabályban foglaltak az érvényesek.

Minőség:

Az általunk forgalmazott termékek mindegyike megfelel a vonatkozó EU és magyarországi előírásoknak, feltételeknek.

 

Garancia

 

A fogkefe-bolt.unas.hu által értékesített összes termékre gyártói vagy forgalmazói garanciát biztosítunk. A garancia időtartama gyártónként eltérő lehet, de min. 12 hónap. A garanciális idő alatt meghibásodott termékekre a garanciavállaló díjmentes javítást, vagy termékcserét biztosít.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó. A csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások cseréjének elkerülése miatt a gyártók csak szerviz szakvélemény alapján vállalják a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén: Az észlelt meghibásodást be kell jelenteni a gyártó ingyenesen hívható számán vagy valamely szervizénél (bővebb információ a termékhez mellékelt garancia levélen). Ha a szerviz kivizsgálása alapján a bejelentés jogos, a gyártó vállalja a termék cseréjét. Web áruházunk is csak a szerviz szakvéleményének ismeretében vállalja a meghibásodott termék cseréjét.

A termék meghibásodása esetén a csomagolásban lévő, vagy a számlával együtt Önnek átadott garanciajegy tájékoztatásának megfelelően kell eljárni. Rendszerint fel van tüntetve a garanciális szervizek listája, melyről kiválaszthatja az Ön lakóhelyéhez legközelebbit, vagy a garancialevélen feltüntetett központi telefonszámon kell bejelenteni a meghibásodást. Kérjük, amennyiben a garancia érvényesítésével kapcsolatosan bármilyen kérdés felmerül, vagy nem elégedettek a garanciára kötelezett gyártó vagy forgalmazó ügyfélkezelésével, értesítsenek bennünket telefonon vagy e-mailen. Ilyen esetben mi haladéktalanul segítséget nyújtunk Önnek, és ha szükséges, közvetlenül kapcsolatba lépünk a garanciaviselővel.

Észrevételek-reklamáció

Amennyiben az átvett árú cikk bizonyíthatóan gyártási hibás, vagy az a szállítás során sérült, természetesen díjmentesen kicseréljük. Amennyiben erre valamilyen oknál fogva nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszafizetjük.

Amennyiben speciális kérése, kérdése vagy problémája lenne, kéjük forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a  0620/463-3852 telefonszámon, vagy az  info@fogkefe-bolt.hu email címen.

 

9. Elállás joga

100%-os Pénz visszafizetési garancia

A 17/1999 (II.5) sz. kormányrendelet értelmében a vásárló a termék átvételétől számított 14 munkanapon belül írásban, indokolás nélkül élhet az elállás jogával. Ennek értelmében a terméket eredeti csomagolásban, sérülésmentesen a vevőnek kell visszajuttatnia áruházunk ügyfélszolgálati címére: 1173 Budapest Hóbagoly utca 5.

A vásárló az elállási joga gyakorlását írásban (e-mailben vagy postai úton) köteles az eladónak bejelenteni.

Az elállás jogát a 17/1999. (II.5.) sz. kormányrendelet 4. §-a szabályozza.

A visszaszállításon kívül egyéb költség Önt nem terheli, a készülék megérkezése után 30 napon belül gondoskodunk a termék árának a visszafizetéséről. Az eladó köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

 

10, Egyéb rendelkezések

Az eladó jogosult jelen szerződés feltételeit bármikor egyoldalúan, indoklás és külön értesítés nélkül megváltoztatni, módosítani. Eladó jogosult továbbá a termékek árát és a szállítási határidőket is megváltoztatni, módosítani. A változtatások a www.fogkefe-bolt.unas.hu webáruházban való közzététel időpontjától hatályosak.

Adott megrendelésre a megrendeléskor érvényben lévő általános szerződési feltételeket kell alkalmazni.

Amennyiben az eladó és a vásárló egyedi szerződést köt valamely termék megvásárlására, akkor jelen általános szerződési feltételek csak annyiban alkalmazandóak, amennyiben az egyedi szerződés eltérő rendelkezéseket nem tartalmaz.

Jelen szerződésben nem szabályozott kérdésekben az 1959. évi IV. törvény a Polgári Törvénykönyvről, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II.5.) Korm. rendelet és a kapcsolódó jogszabályok rendelkezéseit kell alkalmazni.

XI. Kapcsolódó jogszabályok:

Polgári Törvénykönyv,

151/2003. (IX.22.) Korm.rendelet,

2001. évi CVIII. törvény,

17/1999. Korm.rendele

XII. Ügyfélszolgálat, elérhetőségünk

Ha bármilyen kérdése lenne, tájékoztatásra van szüksége, vagy minőségi reklamációval kíván élni, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Tel.:0620/463-3852

E-mail: info@fogkefe-bolt.hu

Levelezési címe: Optimal Solution 4 You Kft

1173 Budapest Hóbagoly u 5

Webáruház készítés